Nieuws

Grootste crypto exchange Binance groeit exponentieel

‘S werelds grootste crypto exchange qua trading volume, Binance, ziet exponentiële groei aan nieuwe gebruikers. Dit ondanks dat de cryptomarkt de afgelopen tijd wat dalingen heeft gezien. Het bedrijf behaalde woensdag 10 januari een record van 240.000 nieuwe gebruikers in slechts één uur tijd. Het verbrak hiermee eerder behaalde records.

 

Tijdelijk gesloten

Binance CEO Zhao Changpeng vertelde in een interview zelf ook verrast te zijn door de explosieve groei. De groei was voornamelijk woensdag groot. Afgelopen week heeft de exchange nieuwe registraties tijdelijk gesloten. Dit om een update op het platform uit te brengen die ervoor zorgt dat het grotere aantallen bezoekers aan kan. Sindsdien is het weer mogelijk voor nieuwe gebruikers om zich te registeren.

 

Goed teken

Andere grote namen in de crypto industrie zien de enorme groei van Binance als een teken van groei in de gehele markt, en toenemende interesse. Gregory Van den Bergh, co-founder en CEO van MiCai, een Blockchain vermogens beheer firma, vertelde Cointelegraph:

“We bevinden ons nog in de beginfase van de crypto-acceptatiecurve. Binance en andere crypto-exchanges dienen nog steeds de crypto early adopters. De volgende fase van acceptatie zal komen van de 30 bil. dollar die momenteel wordt beheerd door vermogende individuen over de hele wereld.”Binance

Meer weten over de Binance exchange? We hebben eerder al een handleiding geschreven over hoe je een account aanmaakt op Binance en hoe je daar kan handelen tussen de verschillende cryptocurrencies. Of lees hier over de andere exchanges op de markt en vergelijk de voor- en nadelen van de verschillende exchanges.

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *