Digital Bitbox

Prijs

€ 66,99

Vergelijk alle prijzen
Merk: Digital Bitbox
Afmetingen (b x h x d): 18 x 9 x 98 mm
Gewicht: 124gram

De Digital Bitbox is een klein maar robuuste en stevige wallet. Op de Bitbox zijn Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic en alle andere ERC20 tokens op te slaan. De Digital Bitbox is een kleine hardware wallet en dus makkelijk mee te nemen. De hardware wallet moet worden aangesloten aan een computer via USB-kabel.

Om de Bitbox te gebruiken dient de Digital Bitbox software voor de computer geïnstalleerd te worden waar je je coins kan zien, versturen en ontvangen. De wallet wordt beveilig met een zelf gekozen pincode en transacties moeten worden bevestigd via een fysieke knop. Bitbox onderscheidt zich doordat er een micro SD-kaart in zit. Het is niet nodig de private key of recovery seed op te schrijven, want deze wordt automatisch opgeslagen op de SD.

Bij verlies van de Digital Bitbox is het zeer eenvoudig om de wallet opnieuw in te laten met de backup die op de SD staat. Daarnaast is er een zogenaamde extra hidden wallet te maken.

De private key van de Bitbox wordt opgeslagen in het device op een apart element, verlaat het apparaat nooit en is dus zeer veilig. Transacties moeten worden bevestigd met de knoppen op de Bitbox. Het is een veilig apparaat voor dagelijks gebruik. Net als de Trezor kan de Digital Bitbox gebruikt worden als 2FA apparaat voor onder andere Google.

De Digital Bitbox genereert een recovery seed bij het eerste gebruik. Sla deze op op meerdere SD-kaarten en bewaar ze goed. Deel de recovery seed met niemand!

Verkrijgbaar bij:

 

 
Let op! Bovenstaande prijsvermeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid, dit komt mede door de enorme vraag en beperkt aanbod van de producten. Wij proberen de prijzen zo goed mogelijk up to date te houden, toch een foutje gespot? Laat het ons weten!

 

Ondersteunde coins:

De Digital Bitbox ondersteunt onderstaande coins & alle ERC20 tokens:
 

Bitcoin
Bitcoin
Ethereum
Ethereum
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
Ethereum Classic
Ethereum Classic