KeepKey

Prijs

€ 103,78

Vergelijk alle prijzen
Merk: KeepKey
Afmetingen (b x h x d): 93.5 x 38 x 12.2 mm

De KeepKey hardware wallet ondersteunt enkele grote coins zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Dash. Deze hardware wallet is een wallet met een mooi design, is met hoge kwaliteit afgewerkt en heeft een groot display waarop transacties makkelijk, voor ze bevestigd worden, af te lezen zijn. De wallet is aan te sluiten op een computer via USB.

De software die bij de KeepKey hoort is een plugin die te installeren is vanuit de Chrome browser. In het softwareprogramma zijn coins te beheren, te ontvangen, te versturen en zijn settings zoals de pincode te wijzen. De wallet ontgrendelt door middel van een zelf gekozen pincode.

De KeepKey heeft als enige hardware wallet de unieke Shapeshift integratie. Hiermee zijn coins om te wisselen naar andere coins zonder deze zelf te moeten inwisselen op een exchange.

De private key van de KeepKey verlaat het apparaat nooit en is dus zeer veilig. Ook moeten transacties worden goedgekeurd met de zelfgekozen pincode en door tweemaal de knop op de KeepKey kort ingedrukt te houden. Daarom is deze wallet ongevoelig voor hacks.

De wallet genereert een recovery seed bij het eerste gebruik. Schrijf deze op en bewaar de seed veilig op meerdere plekken. Deel de recovery seed met niemand!

Verkrijgbaar bij:

 

 
Let op! Bovenstaande prijsvermeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid, dit komt mede door de enorme vraag en beperkt aanbod van de producten. Wij proberen de prijzen zo goed mogelijk up to date te houden, toch een foutje gespot? Laat het ons weten!

 

Ondersteunde coins:

De KeepKey hardware wallet ondersteunt onderstaande coins & alle ERC20 tokens:
 

Bitcoin
Bitcoin
Ethereum
Ethereum
Litecoin
Litecoin
Dash
Dash
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
Dogecoin
Dogecoin
Namecoin
Namecoin