Ledger Blue

Prijs

€ 324,95

Vergelijk alle prijzen
Merk: Ledger
Afmetingen (b x h x d): 68mm x 97mm x 10mm
Gewicht: 90gram

De Ledger Blue hardware wallet is relatief nieuw op de markt en de luxere versie van de Ledger Nano S, maar ondersteunt vrijwel dezelfde coins als de Nano S zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, NEO en altcoins. Het voordeel van deze wallet ten opzichte van de Ledger Nano S is dat de Ledger Blue meer apps tegelijkertijd geïnstalleerd kan hebben. De Ledger Blue is te gebruiken in combinatie met software op de computer om eenvoudig coins te beheren, te ontvangen en versturen.

De Ledger Blue is een heldhand device, iets groter dan de andere wallets maar nog steeds makkelijk mee te nemen.

Is tevens voorzien van een groot touchscreen display en is behalve via USB ook met de PC te verbinden met Bluetooth. De batterij die er in zit in oplaadbaar.

Op gebied van veiligheid zit het met deze wallet goed. Door gebruik van een chip waar de private key op opgeslagen staat, komt de private key niet in contact met internet. Daarnaast gaat inloggen op de wallet en transacties bevestigen via het device. Hackers kunnen niet bij de opgeslagen coins komen. De Blue is zelfs veilig te gebruiken op een computer waar malware op staat.

Verkrijgbaar bij:

 

 
Let op! Bovenstaande prijsvermeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid, dit komt mede door de enorme vraag en beperkt aanbod van de producten. Wij proberen de prijzen zo goed mogelijk up to date te houden, toch een foutje gespot? Laat het ons weten!

 

Ondersteunde coins:

De Ledger Blue ondersteunt onderstaande coins & alle ERC20 tokens:
 

Bitcoin
Bitcoin
Ethereum
Ethereum
Litecoin
Litecoin
Dogecoin
Dogecoin
Zcash
Zcash
Dash
Dash
Stratis
Stratis
Ripple
Ripple
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
Komodo
Komodo
Ethereum Classic
Ethereum Classic
POSW
POSW
Expanse
Expanse
Ubiq
Ubiq
Pivx
Pivx
Vertcoin
Vertcoin
Viacoin
Viacoin
NEO
NEO