Ledger Nano S

Prijs

€ 94,95

Vergelijk alle prijzen
Merk: Ledger
Afmetingen (b x h x d): 18 x 9 x 98 mm
Gewicht: 16.2gram

De Ledger Nano S is een zeer gewaardeerde en populaire hardware wallet vanwege de veiligheid en grote ondersteuning van het aantal coins. Onder andere Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, NEO en andere altcoins kunnen veilig opgeslagen worden op de Ledger Nano S. Het heeft een formaat van een USB-stick waardoor deze makkelijk mee te nemen is, hang 'm bijvoorbeeld aan je sleutelhanger. De Ledger Nano S kan eenvoudig verbonden worden met elke computer door middel van een USB-kabel.

De software die nodig is om de Nano S te gebruiken is eenvoudig te downloaden en installeren. Via de Ledger Manager is het mogelijk verschillende wallet-apps van coins op het apparaat te installeren zodat deze coins opgeslagen kunnen worden. Met de Nano S maak je eenvoudig meerdere wallet-adressen aan, beheer je je coins en ontvang en verstuur je snel transacties.

 

Ook aan veiligheid is gedacht. Deze hardware wallet kan versleuteld worden met een eigen gekozen pincode. Het unieke aan de Nano S is dat de private key veilig is opgeslagen in een chip waardoor de private key nooit het apparaat verlaat en niet in aanraking komt met het internet, hackers kunnen deze hierdoor niet onderscheppen. Wat zorgt voor extra veiligheid is dat transacties moeten worden bevestigd met de fysieke knoppen aan de zijkant van de Nano S. Alle handelingen worden in de Nano S verwerkt en vervolgens, na bevestiging op de hardware wallet, naar de PC verstuurd. Om die reden is deze wallet malware proof en veilig te gebruiken op een onveilige computer.

Bij installatie van de Ledger Nano S wordt een recovery seed gegenereerd. Schrijf deze op en bewaar de seed op meerdere veilige plekken. Deel de recovery seed met niemand!

Verkrijgbaar bij:

 

 
Let op! Bovenstaande prijsvermeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid, dit komt mede door de enorme vraag en beperkt aanbod van de producten. Wij proberen de prijzen zo goed mogelijk up to date te houden, toch een foutje gespot? Laat het ons weten!

 

Ondersteunde coins:

De Ledger Nano S ondersteunt onderstaande coins & alle ERC20 tokens:
 

Bitcoin
Bitcoin
Ethereum
Ethereum
Litecoin
Litecoin
Dogecoin
Dogecoin
Zcash
Zcash
Dash
Dash
Stratis
Stratis
Ripple
Ripple
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
Komodo
Komodo
Ethereum Classic
Ethereum Classic
POSW
POSW
Ark
Ark
Expanse
Expanse
Ubiq
Ubiq
Pivx
Pivx
Vertcoin
Vertcoin
Viacoin
Viacoin
NEO
NEO