Trezor Model T

De Trezor Model T hardware wallet is de opvolger van de Trezor. Ook deze wallet ondersteunt Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash en Zcash. Door een aanpassing in de firmware van deze nieuwe Trezor zal het in de toekomst makkelijker worden meerdere altcoins te gaan ondersteunen. Opnieuw is het een kleine wallet en dus makkelijk mee te nemen. De wallet is met de computer te verbinden via USB-C.

Via bijbehorende software is het mogelijk om in te loggen in de wallet. Zo zie je je balans van jouw coins, kun je coins versturen en ontvangen. De pincode wordt op deze Trezor ingevoerd op het device zelf via een touchscreen. Zo komt deze, net als de private key, nooit in aanraking met internet. Dit zorgt voor extra veiligheid.

De Model T maakt pas actief verbinden via USB-C met de computer zodra een handeling uitgevoerd wordt via het apparaat zelf. Zo wordt het onmogelijk om voor hackers binnen te dringen. Een extraatje is dat er een SD-kaart in de wallet zit die je kan gebruiken als back-up.

Zoals altijd: deel de seed en private key nooit met anderen!

 

Verkrijgbaar bij:
Trezor - Fabrikant Trezor.io Uitverkocht

Let op! Bovenstaande prijsvermeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid, dit komt mede door de enorme vraag en beperkt aanbod van de producten. Wij proberen de prijzen zo goed mogelijk up to date te houden, toch een foutje gespot? Laat het ons weten!

 

Ondersteunde coins:

De Trezor hardware wallet ondersteunt onderstaande coins & alle ERC20 tokens:
 

Bitcoin
Bitcoin
Ethereum
Ethereum
Litecoin
Litecoin
Zcash
Zcash
Dash
Dash
Ethereum Classic
Ethereum Classic