Trezor

Prijs

€ 89,00

Vergelijk alle prijzen
Merk: Trezor
Afmetingen (b x h x d): 30 x 10 x 60 mm
Gewicht: 40gram

De Trezor hardware wallet ondersteunt voornamelijk grotere bekende coins: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash en Zcash. Het is een kleine wallet en dus makkelijk mee te nemen. De wallet is met de computer te verbinden via USB.

Via de website van Trezor is in te loggen op de wallet in een browser. Vanuit hier is het mogelijk de wallet-balans te checken, coins te versturen, pincode wijzigen en meer. De interface is eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Bij het versturen van transacties dienen deze goedgekeurd worden door de knoppen op de Trezor te gebruiken. Op deze manier is het voor een buitenstaanders niet mogelijk transacties te maken. Behalve als wallet is de Trezor ook te gebruiken als 2FA device voor Google en Dropbox.

Uiteraard genereert de hardware wallet een recovery seed bij het eerste gebruik. Schrijf deze op en bewaar de seed veilig op meerdere plekken. Deel de recovery seed met niemand!

Verkrijgbaar bij:

 

 
Let op! Bovenstaande prijsvermeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid, dit komt mede door de enorme vraag en beperkt aanbod van de producten. Wij proberen de prijzen zo goed mogelijk up to date te houden, toch een foutje gespot? Laat het ons weten!

 

Ondersteunde coins:

De Trezor hardware wallet ondersteunt onderstaande coins & alle ERC20 tokens:
 

Bitcoin
Bitcoin
Ethereum
Ethereum
Litecoin
Litecoin
Dogecoin
Dogecoin
Zcash
Zcash
Dash
Dash
Bitcoin Cash
Bitcoin Cash
Ethereum Classic
Ethereum Classic
Namecoin
Namecoin